Antena 3 CNN Actualitate Social A început programul „Litoralul pentru toți”. Zeci de hoteluri au oferte de la 150 de lei de persoană

A început programul „Litoralul pentru toți”. Zeci de hoteluri au oferte de la 150 de lei de persoană

A început programul „Litoralul pentru toți”. Zeci de hoteluri au oferte de la 150 de lei de persoană
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    02 Sep 2018   •   20:26

LITORALUL PENTRU TOȚI 2018. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat programul „Litoralul pentru toţi”, prin care turiştii beneficiază de oferte între 150 şi 600 de lei pentru o săptămână la mare, în perioada 2-30 septembrie.

LITORALUL PENTRU TOȚI 2018. „Litoralul pentru toţi” este singurul program social din Romania susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone, şi a fost lansat în urmă cu 16 ani.

LITORALUL PENTRU TOȚI 2018. „Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii 6 ani, deşi costurile utilităţilor au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri chiar s-au dublat. Începând cu această ediţie, biletele pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă”, spun reprezentanţii federaţiei.

×
Subiecte în articol: litoralul pentru toti hoteluri turisti
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close