Antena 3 CNN Actualitate Social A înjunghiat un tânăr de 20 de ori în abdomen. Polițiștii au rămas uimiți când au văzut ce a făcut bărbatul apoi

A înjunghiat un tânăr de 20 de ori în abdomen. Polițiștii au rămas uimiți când au văzut ce a făcut bărbatul apoi

A înjunghiat un tânăr de 20 de ori în abdomen. Polițiștii au rămas uimiți când au văzut ce a făcut bărbatul apoi
11 Dec 2017   •   17:19

Un tânăr din Iaşi se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat de nu mai puţin de 20 de ori în abdomen. Rănit foarte grav în abdomen, victima a fost preluată de un elicopter SMURD. Chiar agresorul a fost cel care a sunat la 112.

Tragedia s-a petrecut în localitatea ieşeană Coarnele Caprei, judeţul Iaşi. Poliţiştii fac cercetări dar nu cunosc încă motivele atacului. Cert este însă că individul care l-a înjunghiat repetat a alertat serviciile de urgenţă spunând ce a făcut. 

"In urma cu putin timp am primit un apel la serviciul 112 prin care eram anuntati ca persoana respectiva a injunghiat cu un cutit un barbat, la bar. Mai multe informatii nu avem. O echipa de politisti s-a deplasat la fata locului", a declarat Anca Vajiac, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Iasi.

"Elicopterul SMURD s-a deplasat la Coarnele Caprei pentru a prelua un pacient in varsta de 20 de ani care are multiple plagi injunghiate abdominale. El se afla in soc hemoragic", a explicat Diana Cimpoesu, medic sef UPU - SMURD Iasi, potrivit cancan.ro.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close