A jefuit o casă de schimb valutar din Oradea, dar a fost prins de angajatul firmei și de trecători, care l-au băgat în spital. Ce se întâmplă acum cu tâlharul

de A.M.P    |    02 Oct 2019   •   14:08
A jefuit o casă de schimb valutar din Oradea, dar a fost prins de angajatul firmei și de trecători, care l-au băgat în spital. Ce se întâmplă acum cu tâlharul Foto: ebihoreanul.ro

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce, sâmbătă, mascat şi înarmat cu un spray iritant, a jefuit o casă de schimb valutar din Oradea, fugind cu peste 110.000 lei. Individul a intrat în incinta Casei de schimb valutar forţând uşa de acces, l-a agresat pe angajat şi a luat din seiful firmei 110.800 lei şi 250 euro, după care a fugit.

Nu a ajuns departe, însă, căci casierul a ieşit imediat după el şi, cu ajutorul unor oameni aflaţi în apropiere, l-au prins și i-au aplicat o "corecţie" serioasă înainte de sosirea poliţiştilor, scriu jurnaliștii ebihoreanul.ro.

Hoțul a ajuns mai întâi în spital, unde a stat internat până luni, după care a fost preluat de polițiști și arestat.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar ulterior în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzaţia de tâlhărie calificată.
 

Parteneri
x close