Antena 3 CNN Actualitate Social Doliu în lumea teatrului românesc. A murit actorul Viorel Comănici

Doliu în lumea teatrului românesc. A murit actorul Viorel Comănici

Actorul Viorel Comănici s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani, după o lungă şi grea suferinţă, anunţă colegii săi de scenă de la Teatrul Nottara.

Doliu în lumea teatrului românesc. A murit actorul Viorel Comănici
Sursa foto: Facebook/ Viorel Comăneci
10 Iun 2020   •   13:08

Actorul Teatrului Nottara Viorel Comănici a murit la vârsta de 79 de ani. Vestea a fost anunţată de colegii săi de scenă, pe pagina de Facebook a instituţiei.   

„Familia Teatrului Nottara a pierdut un coleg mult preţuit. Actorul Viorel Comănici a trecut la cele veşnice pe 5 iunie după o lungă suferinţă. Dumnezeu să îl odihnească!“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara.

Viorel Comănici a absolvit, în 1965, Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, unde a studiat arta actorului sub îndrumarea profesorilor Mony Ghelerter şi Zoe Anghel. Printre colegii săi se numărau Emil Hossu, Alexandru Repan, Ruxandra Sireteanu, Ştefan Sileanu, Olga Bucătaru. 

La absolvire a jucat rolul principal în Mitică Popescu de Camil Petrescu, în regia lui George Dem Loghin şi avându-l ca asistent de regie pe Dem Rădulescu.

×
Subiecte în articol: Viorel Comăneci
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close