Antena 3 CNN Actualitate Social A plătit-o pe colega de clasă a fiicei lui să întrețină relații intime cu el

A plătit-o pe colega de clasă a fiicei lui să întrețină relații intime cu el

A plătit-o pe colega de clasă a fiicei lui să întrețină relații intime cu el
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Apr 2017   •   14:55

Un brăilean în vârstă de 44 de ani a profitat de naivitatea colegei de clasă a fiicei sale, oferindu-i bani pentru a întreţine relații intime cu ea, potrivit adevarul.ro.

Mama fetei a făcut o reclamație la sediul Poliţiei municipiului Brăila, în care a spus că fata ei în vârstă de 12 ani a fost abuzată sexual.

„Din materialul probator administrat în cauză s-a reţinut că, în perioada 09.03.2016 - 02.09.2016, inculpatul Gheorghiţă Mocanu, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la diferite intervale de timp, a întreţinut acte sexuale orale cu minora B.M.A., în vârstă de 12 ani, la locuinţa acestuia din municipiul Brăila, în condiţiile în care cunoştea vârsta minorei. Totodată, în perioada iulie 2015 - 02.09.2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale şi la diferite intervale de timp, inculpatul a determinat-o pe minora B.M.A. să suporte şi să efectueze acte de natură sexuală”, a precizat în rechizitoriu procurorul de caz.

Bărbatul este acum condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare cu executare pentru act sexual cu un minor, apreciind că nu sunt probe suficiente care să dovedească şi infracţiunea de corupere sexuală a minorilor.

 

×
Subiecte în articol: relatii intime
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close