Antena 3 CNN Actualitate Social A rămas singur cu sora lui într-o seară, iar atunci a început totul. Se iubesc nebunește și acum așteaptă un copil: ”Sunt total îndrăgostit de sora mea, iar relația noastră e mai mult decât bună”

A rămas singur cu sora lui într-o seară, iar atunci a început totul. Se iubesc nebunește și acum așteaptă un copil: ”Sunt total îndrăgostit de sora mea, iar relația noastră e mai mult decât bună”

A rămas singur cu sora lui într-o seară, iar atunci a început totul. Se iubesc nebunește și acum așteaptă un copil: ”Sunt total îndrăgostit de sora mea, iar relația noastră e mai mult decât bună”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Mar 2018   •   14:05

Un cuplu tânăr se confruntă cu probleme serioase. Bărbatul s-a îndrăgostit de sora lui vitregă și chiar așteaptă un copil împreună.

”Sunt total îndrăgostit de sora mea, iar relația noastră e mai mult decât bună. Nu avem legături de sânge. Tatăl meu sa căsătorit cu mama când eram adolescenți, dar sunt conștient că nu e un lucru normal.

Totul a început când aveam 15 ani. Suntem cam de aceeași vârstă și am trăit împreună cu mama ei și tatăl meu. Am singuri acasă într-o noapte, în timp ce părinții noștri își vizitau prietenii. Avea un coșmar și se trezea cu o senzație de frică și rău. M-am așezat pe patul ei doar ca să o îmbrățișez și ea s-a culcat în brațele mele. M-am trezit la un moment dat că era peste mine, sărutându-mă și îmbrățișându-mă.

A devenit un lucru obișnuit atunci când părinții noștri ieșeau. Totul a decurs pe o perioadă de trei ani, apoi s-a întâmplat un lucru incredibil. Fără să ne dăm seama ne-am lăsat purtați de val fără să luăm măsuri, iar acum am lăsat-o însărcinată. Părinții noștri știu că ea s-a îmbătat la o petrecere și a avut relații intime cu un tip pe care nu l-a mai văzut de atunci. A avut un avort și asta m-a făcut să mă simt foarte rău.

Acum are 21 de ani și este însărcinată din nou cu mine. Plănuiește să păstreze acest copil și vrea să avem și mai mulți copii. Spune că ar trebui să ne mutăm într-un oraș îndepărtat unde nimeni nu știe cine suntem.”, a declarat tânărul.

×
Subiecte în articol: sora relatie cuplu indragostiti
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close