Antena 3 CNN Actualitate Social A umblat în telefonul soției lui și a aflat că vrea să îl înșele. Reacția lui a fost uluitoare: ”Nu mă pot opri să mă gândesc cum ar fi să o văd...”

A umblat în telefonul soției lui și a aflat că vrea să îl înșele. Reacția lui a fost uluitoare: ”Nu mă pot opri să mă gândesc cum ar fi să o văd...”

A umblat în telefonul soției lui și a aflat că vrea să îl înșele. Reacția lui a fost uluitoare: ”Nu mă pot opri să mă gândesc cum ar fi să o văd...”
10 Mar 2018   •   12:23

Un bărbat a umblat în telefonul soției lui fără să știe ce îl așteaptă. Tânărul a descoperit mesaje și fotografii indecente trimise de cea care îi e soție unui alt bărbat.

”Am descoperit mesaje, imagini și apeluri video trimise de soția mea unui alt bărbat. Acum am o fantezie. Nu mă pot opri să mă gândesc cum ar fi să o văd cu alți bărbați . Am 31 de ani, iar ea are 29. Suntem căsătoriți dde șase ani și avem trei copii. În relația noastră am avut parte de suișuri și coborâșuri și, odată, am stat despărțiți timp de șase luni.

La o lună după ce ne-am împăcat, am găsit lucrurile pe telefon.

Făcea lucruri cu tipul ăsta pe care n-ar îndrăzni să le facă alături de mine, atât de liber și de deschis.

Judecând după poze, celălalt tip e mult mai mare decât mine. Când i-am întrebat-o despre asta, a spus că este vorba doar de niște prosti. Am acceptat asta și în cele din urmă s-a oprit. Asta a fost acum doi ani, dar nu pot să uit. Încă îmi doresc să o văd cu alți tipi.”, a declarat bărbatul.

×
Subiecte în articol: barbat telefoane inselat sotie
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close