Antena 3 CNN Actualitate Social A venit să participe la nunta unei prietene și s-a hotărât să vadă împrejurimile. S-a oprit să bea ceva, iar la un moment dat a sărit într-o piscină. Bărbatul a ieșit cu brațul sfâșiat și mort de frică. Ce s-a întâmplat acolo

A venit să participe la nunta unei prietene și s-a hotărât să vadă împrejurimile. S-a oprit să bea ceva, iar la un moment dat a sărit într-o piscină. Bărbatul a ieșit cu brațul sfâșiat și mort de frică. Ce s-a întâmplat acolo

A venit să participe la nunta unei prietene și s-a hotărât să vadă împrejurimile. S-a oprit să bea ceva, iar la un moment dat a sărit într-o piscină. Bărbatul a ieșit cu brațul sfâșiat și mort de frică. Ce s-a întâmplat acolo
Sursa foto: Foto: captura Youtube
09 Apr 2018   •   19:17

Un bărbat care s-a dus pentru nunta prietenei lui a fost la un pas de moarte, după ce a sărit într-o piscină de crocodili. Bărbatul s-a ales cu un braț rupt și o sperietură incredibilă.

Collin Miller, în vârstă de 21 de ani, a decis în mod inexplicabil să pătrundă într-o cușcă de crocodili la Victoria Falls, în Zimbabwe, Africa de Sud.


El a scăpat cu viața după ce cei trei crocodili erau gata să îl mănânce.

Cronica Zimbabwe a raportat că drama a avut loc atunci când grupul de petrecăreți a ajuns la o fabrică de bere care avea un iaz cu crocodil în local.

Martorii au spus că trei crocodili se aflau în piscină în momentul în care se spune că oaspetele de nuntă și-a scos cămașa și a sărit.

Îngrozitorii îngrozitori au spus că crocodilii au intrat într-o frenezie de hrănire, cu o reptilă care rupe brațul lui Collin, iar altul își prăbușește falcile în jurul capului și tremura.
Cei trei crocodili au o lungime între 2 și 3 metri și se spune că sunt "domesticite" în ciuda atacului.

Presa locală a spus că Collin Peter Stewart Miller de la Lusaka, Zambia, a plecat la Victoria Falls cu câteva zile înainte de nunta unei prietene și a plecat să bea.

"Domnul Miller și-a pierdut brațul stâng și a suportat leziuni grave la cap. Acesta a fost stabilizat și a fost imediat transferat spre Africa de Sud", a spus un martor, potrivit mirror.co.uk.

Bărbatul este internat într-o unitate privată de sănătate, iar nunta a avut loc fără el, două zile mai târziu de la incident, așa cum a fost planificată.

Decizia bizară a lui Miller de a înota cu prădătorii s-a produs la ora 9, joia trecută, după ce grupul său a intrat în Victoria Falls River Brewing Company pentru a bea ceva.

Directorul companiei, dl Mike Danes, a refuzat să vorbească despre incident, dar ia transmis presei o declarație în care a povestit cum sa întâmplat incidentul.

×
Subiecte în articol: nunta autorităţi
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close