x close

A vrut să lase bacșiș la un magazin, dar ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a rămas fără cuvinte când a aflat ce gafă a făcut

02 Mai 2018   •   14:06
A vrut să lase bacșiș la un magazin, dar ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a rămas fără cuvinte când a aflat ce gafă a făcut Foto: Pixabay.com

O femeie din Rusia, aflată în vizită într-un oraș din Elveția, a vrut să lase bacşiş la un magazin, însă a tastat din greşeală numărul PIN de la cardul bancar.

Olesya Shemyakova s-a trezit că a lăsat un bacşiş uriaş de 6.400 euro. Aceasta a vrut să plătească cu un card bancar la un kebab shop din oraşul elveţian Dietikon.


Femeia de 37 de ani a achitat nota de plată de 17 euro cu cardul bancar. În clipa în care a fost întrebată dacă doreşte să lase un bacşiş şi-a tastat PIN-ul în locul sumei pe care vroia să o lase chelnerilor, scrie Daily Mail.

După două săptămâni, Shemyakova a constatat că i s-au retras din cardul bancar nu mai puţin de 7.709 franci elveţieni (6.400 euro).

Femeia, care este şomeră de mai mult timp, s-a întors la magazinul de kebab şi a reuşit să-i explice patronului cum stau lucrurile. Acesta i-a promis că îi va returna suma transferată din greşeală.

Citeşte mai multe despre:

bacsis magazin Elvetia rusoaica
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati