Antena 3 CNN Actualitate Social A vrut să-și apere fiica de ginerele agresiv, dar l-a ucis. Bărbatul și-a primit acum condamnarea: „N-am vrut asta, dar pentru copii îmi dau viaţa”

A vrut să-și apere fiica de ginerele agresiv, dar l-a ucis. Bărbatul și-a primit acum condamnarea: „N-am vrut asta, dar pentru copii îmi dau viaţa”

A vrut să-și apere fiica de ginerele agresiv, dar l-a ucis. Bărbatul și-a primit acum condamnarea: „N-am vrut asta, dar pentru copii îmi dau viaţa”
Sursa foto: Foto: opiniatimisoarei.ro
09 Iul 2019   •   11:18

A vrut să-și apere fiica de ginerele agresiv, dar l-a ucis. Bărbatul și-a primit acum condamnarea. 

Între cei doi au existat des conflicte, iar fata se refugiase în casa tatălui. De aici până la scandaluri repetate nu au fost decât un pas. Iar poliția a fost chemată de fiecare dată. 

Ultima dată, oamenii legii au fost martori chiar și la crima care a avut loc. 

Tribunalul Timiş a emis o primă sentinţă în dosarul în care Paul Wiliam, un bărbat din comuna Biled, judeţul Timiş, a fost trimis în judecată pentru omor, fiind acuzat că, sub ochii a doi poliţişti, l-a înjunghiat pe concubinul fiicei sale. „Decât să îmi omoare fata, mai bine l-am omorât eu pe el”, a declarat bărbatul, după comiterea faptei.

Șase ani de închisoare. Aceasta este pedeapsa primită în primă instanţă de Paul Wiliam, un bărbat din Biled acuzat că în luna august a anului 2018 l-a omorât, înjunghiindu-l cu un briceag, pe concubinul fiicei sale, scrie adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: ginere condamnare
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close