Antena 3 CNN Actualitate Social Accident cumplit cu un microbuz din Mureș pe o șosea din Ungaria: nouă români au murit

Accident cumplit cu un microbuz din Mureș pe o șosea din Ungaria: nouă români au murit

Accident cumplit cu un microbuz din Mureș pe o șosea din Ungaria: nouă români au murit
22 Mai 2018   •   20:43

Update: Potrivit ultimelor informații, numărul de morți a crescut la nouă. Șapte bărbați și două femei și-au pierdut viața, fapt confirmat de purtătorul de cuvânt al șefului poliției din Pest. 

Se pare că victimele se întorceau din Slovenia, în România. Șoferul era din Deaj, județul Mureș, iar ceilalți din Agristeu.

Știrea inițială: Un accident extrem de grav a avut loc pe o șosea din Ungaria. Un microbuz românesc cu mai mulți pasageri și un camion s-au lovit frontal, iar din primele informații șapte persoane ar fi murit în urma impactului, informează presa maghiară.

Potrivit martorilor, microbuzul are număr de înmatriculare de Mureş. Importante forțe de salvare au fost trimise în zonă. Traficul a fost oprit în zonă, iar la fața locului au intervenit pompieri și echipe medicale pentru descarcerare, relatează presa ungară.

Un microbuz înmatriculat în România a fost implicat, marţi, lângă Budapesta, într-un accident rutier în urma căruia şapte persoane au murit, informează și un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe.

Reacția MAE, după carnagiul din Ungaria 

Ministerul a activat celula de criză a MAE, arată sursa citată. "Ambasada României în Ungaria gestionează prin demersuri de asistenţă consulară cazul accidentului rutier produs la data de 22 mai în apropierea oraşului Budapesta, Ungaria, în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România".

Toate detaliile aici.

Primele imagini de la tragedia din Ungaria ​​​​

Antena 3 are primele imagini de la cumplitul accident care a avut loc marți după-amiază în apropiere de Budapesta.

Motivul pentru care accidentul cumplit a avut loc. Cine a fost de vină pentru întreaga tragedie

 

Presa internațională, despre carnagiul din Ungaria

 

Detaliu șocant în cazul tragediei din Ungaria, unde nouă români și-au pierdut viața. Şoferul microbuzului făcea Live pe Facebook în momentul producerii accidentului 

 

Noi informații în cazul carnagiului din apropiere de Budapesta, unde nouă români au murit. Ce s-a aflat după operațiunea de descarcerare

×
Subiecte în articol: victime microbuz Ungaria accident
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close