Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav de autocar, pe DN 65: o persoană a murit, iar altele sunt grav rănite. Opt ambulanțe intervin de urgență

Accident grav de autocar, pe DN 65: o persoană a murit, iar altele sunt grav rănite. Opt ambulanțe intervin de urgență

Accident grav de autocar, pe DN 65: o persoană a murit, iar altele sunt grav rănite. Opt ambulanțe intervin de urgență
10 Noi 2018   •   13:45

Update: Un om a murit şi alţi patru au fost răniţi, sâmbătă, în accidentul produs în localitatea argeşeană Lunca Corbului, eveniment rutier în care a fost implicat un autocar.

Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, un bărbat aflat în stop cardio-respirator a fost declarat decedat, după ce manevrele de resuscitare efectuate de paramedici au eşuat.

Știrea inițială: Circulaţia este blocată sâmbătă pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, din cauza accidentului produs în localitatea argeşeană Lunca Corbului, eveniment rutier în care a fost implicat un autocar.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate un autoturism, două autotrenuri şi un autocar.

Poliţiştii estimează că circulaţia se va relua normal în cel mult o oră.

Un autocar a fost implicat într-un accident rutier pe DN 65, în zona localităţii Lunca Corbului, fiind raportate mai multe persoane rănite, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

Cei care au sunat la 112 au anunţat că în urma accidentului s-au înregistrat între trei şi cinci victime.

"Până în acest moment au primit îngrijiri medicale trei persoane, dintre care una în stop cardio-respirator. Au fost trimise opt echipaje", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

La faţa locului au intervenit iniţial trei ambulanţe, două autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, cărora li s-au adăugat o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă.

×
Subiecte în articol: victime autocar accident
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close