Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în Arad. O persoană a decedat, iar alte două sunt grav rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Accident grav în Arad. O persoană a decedat, iar alte două sunt grav rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Accident grav în Arad. O persoană a decedat, iar alte două sunt grav rănite, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Sep 2017   •   08:58

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte două au fost rănite, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în noaptea de joi spre vineri, pe raza comunei Socodor, judeţul Arad, aflată pe drumul naţional DN 69A Vărşand - Chişineu Criş, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad. 

"Puţin după miezul nopţii de joi spre vineri, la telefonul unic 112 a fost anunţată producerea unui accident rutier în urma căruia o persoană a rămas încarcerată în autoturismul implicat în accident. La faţa locului s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, de la Detaşamentul de Pompieri - Garda de intervenţie nr. 2 Chişineu Criş, precum şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Arad", precizează comunicatul ISU Arad. 

Forţele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că în accident a fost implicat un autoturism care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. 

În autoturism se aflau trei persoane, dintre care două au reuşit să iasă singure din autovehicul, cea de a treia persoană, iconştientă, rămânând însă încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului. 

"Echipajul de pompieri a scos victima din autoturism şi a predat-o echipajului de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Arad, care a constatat că aceasta era decedată", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Arad. 

La faţa locului s-au deplasat, de asemenea, poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad, car au efectuat cercetări la faţa locului pentru a stabili cauzele care au condus la producerea accidentului. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident Arad masina victime echipaj ambulanta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close