Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în Capitală! Un motociclist s-a izbit puternic de un taxi: mai multe victime

Accident grav în Capitală! Un motociclist s-a izbit puternic de un taxi: mai multe victime

Accident grav în Capitală! Un motociclist s-a izbit puternic de un taxi: mai multe victime
03 Oct 2018   •   08:49

Un bărbat de 31 de ani și prietena lui au ajuns cu răni grave la spital, după ce au intrat cu motocicleta într-un taxi. Martorii susțin că șoferul nu ar fi acordat prioritate, iar motociclistul nu a mai avut timp să evite accidentul.

Accidentul a avut loc la intrare în pasajul Obor. Taximetristul ar fi ieşit de pe o stradă lăturalnică şi ar fi fost izbit în plin de o motocicletă care circulă pe şoseaua Mihai Bravu.

„Taximetristul a ieşit să se ducă pe şosea şi au intrat cu viteză. Viteza omoară”, a declarat un martor, potrivit stirileprotv.ro.

În urma accidentului, bărbatul în vârstă de 31 de ani şi prietena lui de 23 de ani au fost aruncaţi de pe motocicletă. Din fericire, cei doi purtau căşti de protecţie. Un medic aflat în timpul liber a ajuns imediat la fata locului şi le-a acordat primul ajutor. Pe numele taximetristului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: Capitală motociclist taxi victime
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close