Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în Constanța, după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat. În urma impactului 14 persoane au fost rănite, printre care doi copii

Accident grav în Constanța, după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat. În urma impactului 14 persoane au fost rănite, printre care doi copii

Accident grav în Constanța, după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat. În urma impactului 14 persoane au fost rănite, printre care doi copii
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
12 Iul 2017   •   08:11

Un accident grav de circulație a avut loc la intrarea în municipiul Constanța între un autoturism și un microbuz. În urma impactului 14 persoane, printre care doi copii au ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Dobrogea, miercuri dimineaţă, în jurul orei 04,20, autorităţile au fost solicitate, prin serviciul 112, să intervină în municipiul Constanţa, în intersecţia bulevardelor Tomis şi Aurel Vlaicu (DN 2A), pentru un accident rutier între un autoturism şi un microbuz ce făcea cursă regulată pe ruta Constanţa-Piatra Neamţ, în baza primelor informaţii raportându-se ca posibile opt victime, dintre care doua posibil încarcerate. 

"La locul solicitării au fost trimise: trei echipaje B2 SAJ şi un echipaj C2 SAJ, un echipaj SMURD B2, C1 SMURD şi echipaj de descarcerare", se arată în comunicat. 

Din informaţiile obţinute ulterior s-a dovedit că în microbuz erau 12 persoane - şoferul şi 11 pasageri, printre care şi doi copii, iar în autoturism un şofer şi un pasager. 

La locul accidentului au fost găsite 11 victime conştiente, pentru care au mai fost mobilizate suplimentar trei echipaje SMURD B2 şi doua B2 SAJ, acestea fiind preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa. 

Ulterior, la spital au mai sosit încă trei victime ale accidentului, pasageri din microbuz - doi adulţi şi un copil de patru ani, care nu au fost găsite la locul impactului de către echipajele alocate şi s-au deplasat cu mijloace proprii către spital, conform ISU. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident microbuz pasageri victime ambulanta
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close