Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav în județul Suceava. În urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Accident grav în județul Suceava. În urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

Accident grav în județul Suceava. În urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate
01 Noi 2017   •   08:19

 Cinci persoane au murit şi alte trei au fost rănite miercuri dimineaţă, pe DN 17, în localitatea Ilişeşti, într-un accident rutier urmat de incendiu

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în accident au fost implicate două autoturisme şi un camion. 

În urma impactului, unul dintre autoturisme a luat foc şi a ars în totalitate, iar în interior pompierii au găsit cinci persoane carbonizate. 

Din celelalte două vehicule au fost trei persoane rănite, una fiind transportată la spital, iar celelalte două primind îngrijiri medicale la faţa locului. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că accidentul a fost produs de un tânăr de 26 de ani conducea un autoturism pe DN 17, dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar la intrarea în comuna Ilişeşti a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-o autoutilitară. 

În urma impactului, autoturismul a luat foc şi au murit atât şoferul, cât şi cei patru pasageri care urmează să fie identificaţi.

×
Subiecte în articol: autoturisme camion incendiu morti accident
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close