Antena 3 CNN Actualitate Social Accident grav pe DN7: Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz: Șapte persoane au ajuns la spital. Raed Arafat: Una dintre victime este de cetățenie ucraineană

Accident grav pe DN7: Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz: Șapte persoane au ajuns la spital. Raed Arafat: Una dintre victime este de cetățenie ucraineană

Accident grav pe DN7: Un TIR s-a ciocnit cu un microbuz: Șapte persoane au ajuns la spital. Raed Arafat: Una dintre victime este de cetățenie ucraineană
23 Dec 2017   •   11:10

Update: Secretarul se stat Raed Arafat a venit cu ultimele informații despre starea răniților din accidentul din județul Hunedoara.

„A fost o intervenție cu mai multe echipaje. Șapte persoane au fost transportate la spital, una este de cetățenie ucraineană, două persoane au fost considerate inițial de cod roșu și restul galben. Au mai rămas două persoane care au refuzat transportul la spital. Sunt la spitalul din Deva, pentru cetățeanul ucrainean urmează să fie informata ambasadei”.

Update: Au apărut și primele imagini de la locul accidentului din localitatea Mintia, județul Hunedoara. Subcomisarul Adrian Creangă, de la Centrul Info Trafic a venit cu noi precizări despre accident:

„În această dimineață, în jurul orei 8.15, pe DN7, în zona localității Mintia a avut loc o coliziune între un TIR și un microbuz. În microbuz se aflau nouă persoane. Din primele date mai multe persoane din microbuz au fost transportate la spital, însă cu răni mai grave, aparent doar trei persoane. Aceste date pot fi oferite mai bine de medici. Circulația este oprită total în acest moment”, a declarat Adrian Creangă la Antena 3.

Știre inițială: Grav accident în aceată dimineață pe DN7 în județul Hunedoara. Mai multe persoane au fost rănite după ce un TIR s-a ciocnit cu un microbuz, care transporta nouă persoane.

Patru dintre victime au suferit leziuni grave, iar alte cinci au fost rănite ușor și au fost preluate de echipaje de descarcerare. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

La fața locului au fost mobilizate un echipaj de descarcerare și cinci medicale SMURD și SAJ, inclusiv o autospecială pentru victime multiple. Nu sunt persoane încarcerate.

Traficul rutier se desfășoară pe un singur sens.

 

 

×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close