Antena 3 CNN Actualitate Social Accident în lanț pe DN1. Cinci maşini au fost implicate, iar traficul este îngreunat

Accident în lanț pe DN1. Cinci maşini au fost implicate, iar traficul este îngreunat

Accident în lanț pe DN1. Cinci maşini au fost implicate, iar traficul este îngreunat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
02 Iun 2017   •   12:52

Traficul rutier este îngreunat, vineri, pe DN1, în zona municipiului Câmpina, judeţul Prahova, pe sensul de mers către Braşov, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci maşini.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate cinci autoturisme, circulaţia pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat în zona municipiului prahovean Câmpina.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs după ce un şofer a vrut să intre pe DN1 fără să se asigure, iar o femeie aflată la volanul altei maşini a schimbat banda şi a frânat brusc, pentru a evita impactul. În acel moment, maşina condusă de femeie a fost lovită din spate de trei autoturisme.

„În accident au fost cinci maşini implicate, însă coliziune a existat doar între patru. Maşina celui care a ieşit de pe drumul secundar nu a fost lovită”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: accident lant DN1 masini trafic
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close