Antena 3 CNN Actualitate Social O fată de 13 ani a căzut pe şine în staţia metrou Unirii. Circulaţia a fost întreruptă | VIDEO

O fată de 13 ani a căzut pe şine în staţia metrou Unirii. Circulaţia a fost întreruptă | VIDEO

Din primele informaţii este vorba despre o fată de 13 ani care a căzut între sine în staţia de metrou Piaţa Unirii 1, Bucureşti. Un echipaj SMURD îi acordă în acest moment îngrijiri medicale.

O fată de 13 ani a căzut pe şine în staţia metrou Unirii. Circulaţia a fost întreruptă | VIDEO
de Claudia Popovici    |    15 Mar 2021   •   19:43

Incidentul a avut loc, luni seara în staţia de metrou Piaţa Unirii 1, Bucureşti. Tânăra ar fi căzut accidental între sine. Din fericire, conductorul de metrou a observat-o şi a reuşit să încetinească. Părinţii copilei sunt la faţa locului. Un echipaj SMURD îi acordă tinerei îngrijiri.

"În urmă cu scurt timp, Brigada Poliție Transport Public - Serviciul Poliției Metrou a fost sesizat cu privire la faptul că o tânără ar fi sărit în fata unei garnituri de metrou. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști și echipaje de prim ajutor. A fost scoasă în viață și primește îngrijiri medicale. Se efectuează verificări cu privire la cauzele și condițiile in care s-a produs evenimentul", se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei.

Metrorex: Fata de 13 ani a alunecat din greşeală pe liniile de rulare

"Metrorex informează că astăzi, 15.03.2021, la ora 18:54, la stația de metrou Piața Unirii 1, linia 1 a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informatii, acesta a alunecat din greșeală în calea de rulare, fiind extras fără vătămări corporale.
Conform procedurilor care se aplică in astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Circulația trenurilor a fost reorganizată între stațiile Piața Unirii 1 - Eroilor 1, înregistrându-se întârzieri minime", a anunţat, luni Metrorex.

Metrorex apel către călători 

"De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului” se mai arată în comunicatul emis de Metrorex.

×
Subiecte în articol: metrou București metrou Unirii
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close