Antena 3 CNN Actualitate Social Accident mortal în Gorj. Un tânăr a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Accident mortal în Gorj. Un tânăr a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat

Accident mortal în Gorj. Un tânăr a decedat, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Milca Mulders
27 Sep 2017   •   12:32

 Un tânăr a decedat, iar o femeie de 23 de ani a suferit leziuni, în urma unui accident rutier petrecut, miercuri, pe DN 66, în comuna Ţânţăreni, după ce şoferul autovehiculului în care aceştia se aflau a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara carosabilului, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat că un tânăr de 24 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 - Ţânţăreni, dinspre Turceni spre Filiaşi, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, au menţionat reprezentanţi ai IPJ Gorj. 

La faţa locului au intervenit şi două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj. 

"Un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni au intervenit ca urmare a unui accident de circulaţie care a avut loc în comuna Ţânţăreni, pentru descarcerarea unei persoane, pasager al autoturismului implicat în accident. A fost deblocată victima, un tânăr de 22 de ani, care, în ciuda eforturilor medicilor şi paramedicilor SMURD, a fost declarat decedat. O altă persoană a fost transportată la spitalul din Filiaşi", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Mihai Avramescu. 

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close