Antena 3 CNN Actualitate Social Accident mortal în Harghita. Două persoane și-au pierdut viața, după ce au fost acroşate de o maşină

Accident mortal în Harghita. Două persoane și-au pierdut viața, după ce au fost acroşate de o maşină

Accident mortal în Harghita. Două persoane și-au pierdut viața, după ce au fost acroşate de o maşină
28 Sep 2017   •   10:24

Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce au fost acroşate de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Harghita, cele două persoane, în vârstă de 58, respectiv 69 de ani, din localitate, se deplasau pe marginea carosabilului, într-o zonă neiluminată. 

”Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19,25. Tânărul de 18 ani, din comuna Sânsimion, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 123/A, pe raza comunei Sântimbru spre localitatea sa de domiciliu, la ieşirea dintr-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, semnalizată şi presemnalizată ca atare, le-a acroşat pe cele două persoane de 58 de ani şi de 69 de ani, din localitate, care se deplasau pe partea carosabilă în aceeaşi direcţie, într-un loc prevăzut cu acostament, fără iluminat stradal şi fără să poarte îmbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante ori să aibă asupra lor vreo sursă de lumină”, se arată în comunicat. 

Potrivit Observator.tv, în momentul producerii accidentului, tânărul şofer nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. 

×
Subiecte în articol: accident Harghita masina tanar
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close