Antena 3 CNN Actualitate Social Accident mortal pe DN 6. Un copil a decedat, iar alte două persoane sunt grav rănite

Accident mortal pe DN 6. Un copil a decedat, iar alte două persoane sunt grav rănite

Accident mortal pe DN 6. Un copil a decedat, iar alte două persoane sunt grav rănite
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
06 Iul 2017   •   13:59

Un copil în vârstă de cinci ani a murit şi alte două persoane, aflate într-un atelaj, au fost rănite în urma unui accident rutier, produs joi pe DN6 (E70), în apropierea localităţii Fărcaşele. 

În accident au fost implicate o autoutilitară şi un atelaj. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, în accidentul de pe Drumul European 70, de la Fărcaşele, au fost rănite trei persoane, respectiv un copil care a fost transportat inconştient la spital, o femeie de 64 de ani, conştientă, politraumatizată şi un bărbat de 70 de ani, conştient, politraumatizat. 

Bărbatul şi femeia au fost duşi la Spitalul din Caracal, bărbatul fiind internat în această unitate spitalicească, iar femeia fiind transferată la un spital din Craiova. 

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Olt, medicul Alina Duminică, a precizat că minorul a fost transportat inconştient, în comă postraumatică, la spitalul Municipal Caracal, unde a decedat. 

"Au fost efectuate manevre de resuscitare, dar fără rezultat favorabil şi a fost declarat decesul pacientului", a spus Alina Duminică. 

În ajutorul victimelor a intervenit şi un echipaj SMURD de la Garda Stoeneşti.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident copil persoane victime
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close