Antena 3 Actualitate Social Aceste semne prevestesc moarte. Nu îți va veni să crezi ce se întâmplă atunci când se apropie sfârșitul

Aceste semne prevestesc moarte. Nu îți va veni să crezi ce se întâmplă atunci când se apropie sfârșitul

21 Apr 2019   •   08:22
Aceste semne prevestesc moarte. Nu îți va veni să crezi ce se întâmplă atunci când se apropie sfârșitul
Sursa foto: foto: basilica.ro

Absolut nimeni nu poate să spună cu exactitate când vom muri, însă medicii susţin că există câteva semne pe care organismul le manifestă atunci când i se apropie sfârşitul. 

Medicii avertizează apropiații persoanelor extrem de bolnave să nu le forţeze să mănânce sau să stea treze dacă acestea refuză aproape orice aliment şi simt nevoia să doarmă foarte mult. Simptomele ar fi absolut normale şi ar putea prevesti moartea, scrie caring.com.

Pierderea poftei de mâncare

Nevoia de energie scade, astfel că pofta de mâncare este redusă. În multe cazuri, persoanele nu mai vor decât cantităţi foarte mici de apă şi alimente care se digeră uşor.

Oboseală extrem de puternică şi nevoia de somn

Oamenii aflaţi în această situaţie petrec cea mai mare parte a zilei dormind, întrucât metabolismul încetineşte.  

Confuzie şi dezorientare

Înainte de moarte, bolnavii trec prin stări de confuzie, întrucât creierul nu mai funcţionează aşa cum ar trebui. S-ar putea ca aceştia să nu mai ştie unde se află, cum se numesc sau cine sunt persoanele din jurul lor. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close