Antena 3 Actualitate Social Actriţa Maia Morgenstern nevoită să coboare din metrou, după ce a fost certată de călători: "Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic"

Actriţa Maia Morgenstern nevoită să coboare din metrou, după ce a fost certată de călători: "Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic"

de Claudia Popovici    |    19 Mai 2021   •   18:17
Actriţa Maia Morgenstern nevoită să coboare din metrou, după ce a fost certată de călători: "Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic"
Sursa foto: Facebook Maia Morgenstern

Actrița Maia Morgenstern a fost miercuri, în centrul atenției la un metrou din Capitală. Din cauza unei crize de tuse, călătorii s-au panicat şi au certat-o că nu stă acasă. Obișnuită să fie mereu mustrată pentru ceva, actriţa a coborât din metrou şi a mers pe jos spre casă profitând de vremea frumoasă.

Întâmplarea a fost povestită de actrița Maia Morgenstern pe pagina sa de socializare. Ea a precizat că nu s-a supărat pentru că înțelege starea de confuzie, de dezorientare, de neîncredere a oamenilor puternic afectaţi de pandemie. 

„Încerc să mă las de fumat. Mă rog, Încerc. Fac și eu acolo niște efortulețe, cât de cât. Și nici nu-i așa de greu. Am și rezultate, oho: până acum m-am lăsat de nu știu câte ori. Da.

Da' acuma, gata! Mă las. E complicat și sâcâitor. Și penibil uneori, chiar neplăcut: disconfort, nervozitate, transpirații reci, neputință, renunțare, sentimente de vinovăție, insomnie, tremurături...

Și tuse. Tusea aia neplăcută, nesfârșită, dizgrațioasă. Tusea în vremurile acestea e ca un stigmat. Este un stigmat, o pecete, o condamnare: oamenii se uită urât la tine, se îndepărtează, se feresc de tine. Și e firesc. Pentru mine e firesc. Suntem oameni, suntem vulnerabili, suntem înspăimântați. Ne e frică: pentru noi și pentru ceilalți. Suntem bântuiți de sentimente contradictorii. Așa e, așa sunt și eu, nici mai bună, nici mai rea. Deși...în fine.

"Mă lupt și eu cu starea de confuzie, de dezorientare, de neîncredere"

Mă lupt și eu cu starea de confuzie, de dezorientare, de neîncredere. Depresie? Să nu folosim cuvinte mari, să nu abuzam. Și vreau să mă las de fumat.

Și vreau să evit derapajele. Vreau sa evit derapajele. Și aglomerațiile. Evit aglomerațiile.

Astăzi am plecat devreme de acasă. Am lăsat să treacă vreo două, că erau cam aglomerate. Metrouri. Despre Metrou vorbesc, eu circul preponderent cu Metroul. Cu mijloace de transport în comun, basicali(sic), că am timp să citesc, să scriu, să privesc.

În fine, am apucat să mă urc într-un al treilea tren sosit, Metrou. Și, fatalitate, m-a apucat tusea, costurile colaterale ale voinței mele de a mă lăsa. Efectele nedorite ale anilor tabacici, rezistență nedorită a organismului meu obișnuit cu țigările", a povetit actriţa Maia Morgenstern în postarea de pe Facebook.

"Tușeam, o tuse nesfârșită, penibilă, de nestăpânit"

"Tușeam, o tuse nesfârșită, penibilă, de nestăpânit. Geaba mască, geaba distanțare, geaba încercam să mă izolez în zona burdufului. Oamenii au reacționat: m-au certat. Ce cauți printre oameni dacă tușești? Stai în casă, nu mai ieși...etc. Nu m-am supărat. Nu m-am apucat să explic. Nu mă (mai) justific.

Am coborât și mi-am continuat drumul pe jos. E vreme frumoasă. Bine, sunt obișnuită, pe mine mereu mă ceartă lumea pentru ceva: ba că sunt, ba ca nu sunt. Sunt bine, mulțumesc", a conchis actriţa  Maia Morgenstern.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close