Antena 3 CNN Actualitate Social Adevărul despre moartea Ilenei Sărăroiu. Dezvăluiri halucinante

Adevărul despre moartea Ilenei Sărăroiu. Dezvăluiri halucinante

Adevărul despre moartea Ilenei Sărăroiu. Dezvăluiri halucinante
03 Mar 2018   •   15:32

Ileana Sărăroiu, alături de Maria Tănase, Maria Lătăreţu și Ioana Radu, au fost vocile de aur ale muzicii românești populare. Artista reușea să ajungă la inimile tuturor cu romanțele ei, iar anul acesta,  deși se fac pe 12 mai, 39 de ani de la moartea ei, legendele despre dispariția ei încă șochează, făcându-se dezvăluiri halucinante.

Povestea îndrăgitei interprete de muzică populară, supranumită regina romanțelor,  continuă să uimească și astăzi la aproape patru decenii de la trecerea ei în neființă. A avut un destin nemilos, ce a fost curmat brusc la vârsta de doar 42 de ani.

Și-a dedicat întreaga viața muzicii și a murit cântând pe scenă, unde se simțea ea cel mai bine.  Nimeni nu și-a putut explica dispariția bruscă a cântăreței,  însă puțină lume știe că Ileana Sărăroiu a ținut ascuns  de-a lungul anilor un secret nebănuit: era grav bolnavă, dar refuza să se trateze, preferând să își aline toate durerile prin muzica.  rand din cauza unui anevrism cerebral, scrie Libertatea pentru femei.

×
Subiecte în articol: muzica populara
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close