Antena 3 CNN Actualitate Social Adrian Năstase, dezvăluiri despre Traian Băsescu: ”Se pregătește să....”

Adrian Năstase, dezvăluiri despre Traian Băsescu: ”Se pregătește să....”

Adrian Năstase, dezvăluiri despre Traian Băsescu: ”Se pregătește să....”
Sursa foto: Foto: Adrian Nastase/ Facebook
21 Mai 2019   •   12:13

 Adrian Năstase l-a atacat dur pe fostul președinte al României, Traian Băsescu. 

Fostul premier face referire la un articol al istoricului Marius Oprea, care a scris despre colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea. 

Scandalul colaborării Băsescu - Securitate a izbucnit în urmă cu o săptămână, când CNSAS a anunțat că are dovezi clare în acest sens, deși vreme de zece ani de zile cât Băsescu a fost șef de stat, acestea nu au fost găsite.

"Băsescu se pregăteste să plece la Bruxelles să-i ia locul Monicăi Macovei – pe care el a trimis-o acolo – pentru a „intoarce” poporului experienta pe care a căpătat-o ca fondator al „regimului mafiot” din România. Nu are rost să recapitulez acum ce au insemnat pentru români cele două mandate de presedinte ale lui Băsescu. Stagnare economică, scăderi de salarii, crize politice continue, cătuse, abuzuri, distrugerea viitorului european al Republicii Moldova, esecul intrării in Spatiul Schengen, blocarea proiectelor de autostrăzi si câte altele. Acum vă cere să-i asigurati o sinecură la Bruxelles, ca recompensă pentru realizările sale. Voi decideti dar, mai inainte, poate cititi articolul lui Marius Oprea", scrie Adrian Năstase pe blogul său.


 
 

 

 
 

×
Subiecte în articol: Adrian Nastase dezvaluiri
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close