Antena 3 CNN Actualitate Social Aglomerație infernală la ieșirea din țară. Oamenii așteaptă și două ore pentru controlul documentelor

Aglomerație infernală la ieșirea din țară. Oamenii așteaptă și două ore pentru controlul documentelor

Aglomerație infernală la ieșirea din țară. Oamenii așteaptă și două ore pentru controlul documentelor
17 Apr 2017   •   14:32

Mii de români ce lucrează în afara țării , care au venit în România pentru a petrece Sărbătorile Pascale alături de cei dragi, au început să se întoarcă în țările unde s-au stabilit . Astăzi, în punctele de frontieră de la Nădac II şi Cenad este o aglomeraţie infernală, aşteptându-se chiar şi două ore pentru controlul documentelor.

La Nădlac II, timpii de aşteptare, potrivit aplicaţiei de pe site-u Poliţiei de Frontieră, ajung până la 90 de minute, însă unii şoferi au spus că au aşteptat chiar şi două ore, informează News.ro

Aplicaţia mai arată că la Cenad, în judeţul Timiş, se aşteaptă 120 de minute, iar la Salonta, Borş şi Săcuieni oamenii sunt nevoiţi să stea la coadă 30 de minute.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, pe sensul de ieşire din ţară au fost deschise nouă artere la Nădlac II. Se va putea lucra la această capacitate până la ora 23.00, când va fi ridicată interdicţia impusă de Ungaria pentru circulaţia automarfarelor, astfel că două artere vor fi rezervate transportului de mărfuri.

”Personalul a fost suplimentat în toate punctele de frontieră. Pentru că la Nădlac II se aşteaptă mult, le recomandăm şoferilor să se îndrepte spre Nădlac I, Turnu şi Vărşand, unde nu este la fel de aglomerat”, a mai spus Mihaela Leş.

×
Subiecte în articol: Paste tara romani strainatate
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close