Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă cu bombă la un magazin din Germania. Un român de 29 de ani a fost reţinut de Poliţie

Alertă cu bombă la un magazin din Germania. Un român de 29 de ani a fost reţinut de Poliţie

Alertă cu bombă la un magazin din Germania. Un român de 29 de ani a fost reţinut de Poliţie
08 Iul 2018   •   11:52

Alertă cu bombă la un magazin Kaufland din Germania. Poliţia a reţinut un român de 29 de ani, care fusese în magazin cu o zi înainte. Zeci de poliţişti, membri ai forţelor speciale şi pirotehnişti au sosit la locul incidentului.

Alarma a fost dată sâmbătă de dimineaţă, la ora 10, când angajaţii magazinului Kaufland din Pegnitz au dat alarma, după ce au descoperit două valize suspecte la intrare, în interior. Au sosit forţe speciale de la Munchen, magazinul a fost evacuat şi întreaga zonă izolată şi securizată.

În timp ce lumea era evacuată din magazin şi zona securizată, un angajat al supermarketului l-a descoperit pe român într-un tufiş de la marginea parcării, privind toată scena. Omul a fost reţinut şi s-a descoperit că are 29 de ani şi nu are domiciliu stabil, scrie observator.tv.

Poliţia a deschis cele doup valize, în interior fiind lucruri personale ale românului, dar şi câteva sticle de alcool. El nu a fost arestat, anchetatorii considerând că, foarte probabil sub influenţa alcoolului, şi-a uitat valizele în magazin. Apoi a dormit peste noapte în tufişul unde a fost găsit.

×
Subiecte în articol: bomba alerta Germania roman Politie
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close