Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă în București. Un bărbat a fost găsit spânzurat în sediul cabinetului de avocatură unde lucra. Omul ar fi lăsat un bilet de adio

Alertă în București. Un bărbat a fost găsit spânzurat în sediul cabinetului de avocatură unde lucra. Omul ar fi lăsat un bilet de adio

Alertă în București. Un bărbat a fost găsit spânzurat în sediul cabinetului de avocatură unde lucra. Omul ar fi lăsat un bilet de adio
12 Mai 2019   •   19:20

Update:  Bărbatul a fost găsit mort în casa de ședințe a firmei de avocatură, unde s-ar fi spânzurat. Din primele informații, administratorul casei de avocatură ar fi lăsat și un bilet de adio. 
 

Știrea inițială: Un angajat al unei celebre case de avocatură, care l-a reprezentat o perioadă pe preşedintele Klaus Iohannis, a fost găsit spânzurat în birou, după ce fusese dat dispărut de acasă încă de sâmbătă. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de un paznic care făcea un control de rutină la etajele superioare. 

Oamenii legii au fost alertaţi de paznicul care a descoperit cadavrul. La faţa locului va sosi şi procurorul de caz, iar o anchetă va fi demarată pentru a stabili exact circumstanţele morţii bărbatului. 

Lângă cadavrul angajatului casei de avocatură a fost găsit şi un bilet de adio, al cărui conţinut nu este, încă, ştiut. Prima ipoteză ar fi că bărbatul s-a sinucis. 

Casa de avocatură este pe piaţa din România de 25 de ani şi a reprezentat de multe ori interesele Statului Român, inclusiv la Curtea de Arbitraj din Washington. Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat şi el pe lista clienţilor casei de avocatură.

×
Subiecte în articol: barbat moarte Klaus Iohannis
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close