Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă în Capitală! Un suspect de pedofilie filmat în timp ce agresează doi copii, căutat de polițiști - VIDEO

Alertă în Capitală! Un suspect de pedofilie filmat în timp ce agresează doi copii, căutat de polițiști - VIDEO

Alertă în Capitală! Un suspect de pedofilie filmat în timp ce agresează doi copii, căutat de polițiști - VIDEO
05 Ian 2018   •   21:51

Polițiștii din Sectorul 6 al Capitalei caută un pedofil care a agresat sexual doi copii, în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat la o prietenă de familie, care locuiește la două străzi de locuința lor. Mama copiilor a rămas acasă cu al treilea copil. Când au urcat în lift, în blocul persoanei care voiau să ajungă, alături de ei s-a urcat un bărbat. El i-a pipăit și chiar i-a sărutat.

„Urmare a imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere şi publicate de un post de televiziune (...), în cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală. Secţia 22 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigaţii în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii", informează Biroul de presă al Poliţiei Capitalei. 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: pedofil copii agresat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close