Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă în Capitală! Un bărbat se plimba haotic cu un pistol în mână. Polițiștii l-au imobilizat imediat

Alertă în Capitală! Un bărbat se plimba haotic cu un pistol în mână. Polițiștii l-au imobilizat imediat

Alertă în Capitală! Un bărbat se plimba haotic cu un pistol în mână. Polițiștii l-au imobilizat imediat
12 Feb 2019   •   22:14

Un bărbat observat de mai mulţi martori în timp ce deplasa haotic printre maşini în zona Tineretului din Bucureşti, având în mână un obiect ce părea a fi un pistol, a fost imobilizat de poliţişti şi condus la audieri. 

"În jurul orei 19,30, prin mai multe apeluri 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată că în zona Tineretului, un bărbat se deplasează haotic printre maşini, având în mână un obiect ce părea a fi un pistol. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje ale Secţiei 14 Poliţie. Pe baza informaţiilor primite de la persoanele aflate în zonă, într-un imobil din proximitate a fost depistat bărbatul descris în sesizările telefonice", a anunţat, marţi seară, Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

Conform aceleiaşi surse, bărbatul a fost imobilizat şi condus la secţia de poliţie. La controlul corporal a fost găsit asupra lui un pistol de tip "air soft", arma neletală nesupusă autorizării. 

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest incident, precizează DGPMB. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Capitală barbat pistol
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close