Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă în Capitală! Zeci de cauciucuri au fost înțepate. Șoferii trebuie să aibă mare grijă

Alertă în Capitală! Zeci de cauciucuri au fost înțepate. Șoferii trebuie să aibă mare grijă

Alertă în Capitală! Zeci de cauciucuri au fost înțepate. Șoferii trebuie să aibă mare grijă
20 Feb 2019   •   15:30

Șoferii din București sunt în alertă, după ce au aflat cât de terorizați sunt locuitorii dintr-o zonă liniștită a Capitalei! Și asta pentru că proprietarii mai multor mașini s-au trezit peste noapte cu cauciucurile înțepate. 

Coșmarul durează de câteva săptămâni, iar la poliție au fost deja depuse plângeri, însă, deocamdată, vinovatul sau vinovații nu au fost prinși. 

Luna trecută a început teroarea în rândul locuitorilor din Bucureştii Noi, un cartier din nordul Capitalei care este considerat unul foarte liniștit în comparație cu alte zone din oraș. 

Deși seara, când își parchează autoturismele personale, acestea sunt în regulă, a doua zi, șoferii găsesc cauciucurile înțepate. Este vorba despre cei care au avut ghinionul să le lase în perimetrul străzilor Stănileşti, Ardealului şi Duetului. “E plină lumea de nebuni”, a spus un bătrân care are trei maşini pe care le ţine în curte şi pe care le foloseşte rar, titrează libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: alerta Capitală

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close