Antena 3 Actualitate Social Alertă în România! Un deținut extrem de periculos a evadat de la Penitenciarul Focşani

Alertă în România! Un deținut extrem de periculos a evadat de la Penitenciarul Focşani

20 Sep 2019   •   16:26
Alertă în România! Un deținut extrem de periculos a evadat de la Penitenciarul Focşani

Un deţinut a evadat vineri de la Penitenciarul Focşani. 

Acesta se afla la muncă, în regim deschis, pe teritoriul municipiului Focşani şi a fugit, după ce s-a asigurat că nu este văzut de gardianul enitenciarului, care supraveghea întraga echipă.

Poliţia a instituit filtre la toate intrările şi ieşirile din municipiciul Focşani. Deţinutul a fugit de sub ochii gardianului.

Deținutul evadat de la un punct de lucru este un criminal periculosVasilică Ciobotaru, în vârstă de 39 ani, este un criminal periculos.  El a fost condamnat definitiv la 22 ani de închisoare pentru săvârşirea infracțiunii de omor calificat. 

Condamnarea a venit după ce individul, care este din satul Bicești, comuna Boghești, a violat și ucis o femeie de 73 de ani. Moartea femeii, din comuna Boghești, a fost violentă și a fost cauzată de multiplele traumatisme suferite de bătrână la nivelul capului, toracelui și a sugrumării. Imediat după comiterea abominabilei fapte, individul a fugit, fiind prins de poliție la Călărași. 

În momentul respectiv, el era recidivist, pentru că anterior mai suferise o condamnare, pentru furt și tâlhărie. 

Până în prezent, el a ispășit 14 ani din pedeapsa primită în 2005, de 22 de ani de închisoare.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close