x close

Doi copii din Constanța, în stare critică după ce au aruncat un spray în sobă

de M.V    |    08 Feb 2020   •   09:13
Doi copii din Constanța, în stare critică după ce au aruncat un spray în sobă Foto: Agerpres

Momente dramatice pentru o familie din comuna Valul lui Traian, județul Constanța. Doi copii în vârstă de șapte, respectiv 14 ani, se zbat între viață și moarte după ce soba în care încercau să facă focul a explodat.

Victimele au fost transportate deja către București. Ambii au arusuri pe căile aeriene și se află în stare gravă. Este unul dintre cele mai crunte diacnostice în momentul în care vorbim de arsuri și de manageriat de către medici. Cei doi copii au fost intubați pentru a fi ajutați să respire.

Copiii au încercat să facă focul în sobă. Au aruncat cu un spray, iar în acel moment soba a explodat. Vecinii spun că acolo ar fi putut să mai fie jar și de aceea a avut loc incidentul.

Reacția ISU Constanța:

”În jurul orei 01.00 am fost solicitați în localitatea Valu lui Traian, pentru 2 minori de 7 și 14 ani care încercand să facă focul în soba, cu benzina, le-a explodat în față. La caz au fost alocate un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Li s-a acordat primul ajutor medical la fata locului, au fost intubați și transportați la spitalul din Constanța. Din cauza evoluției nefavorabile, în jurul orei 04.00 au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu, București.”

Citeşte mai multe despre:

Constanta explozie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati