Antena 3 CNN Actualitate Social Alertă la maternitatea Odobescu: Medic infectat cu COVID-19

Alertă la maternitatea Odobescu: Medic infectat cu COVID-19

Problemele de la Maternitatea Odobescu, din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, par să nu se mai sfârşească. Asta după ce mai mulţi medici şi personal sanitar au fost testaţi pentru COVID-19.

Alertă la maternitatea Odobescu: Medic infectat cu COVID-19
Sursa foto: Pixabay
19 Apr 2020   •   15:59

Iată că, în chiar prima zi de Paşte, o doctoriţă a fost confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus. Medicul a fost internat la Spitalul de boli infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara, iar DSP Timiș a început o anchetă epidemiologică, anunţă pressalert.ro

Scandalul de la maternitatea Odobescu a început la sfârșitul lunii trecute, când au fost descoperite mai multe asistente infectate cu COVID 29. Cadrele medicale au reclamat lipsa materialelor de protecție. Ulterior, au mai fost confirmate ca fiind pozitive alte cadre medicale, rude ale acestora, aproape 20 de mame, dar și trei bebeluși născuți aici. 

Ministrul Sănătății a anunțat, încă de la începutul lunii, o anchetă la Spitalul Municipal Timișoara și măsuri de urgență, dar, până acum, nu a luat nicio măsură în ciuda tuturor neregulilor descoperite de DSP Timiș. 

 

×
Subiecte în articol: maternitatea odobescu medic infectat
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close