Alexandra are 13 ani și a fost agresată de șoferul microbuzului școlar din Olt. În loc să o ajute, polițiștii din Caracal au ironizat-o pe mama copilei: „Veniți miercuri, doamnă, că nu avem timp acum”

14 Aug 2019   •   09:38
Alexandra are 13 ani și a fost agresată de șoferul microbuzului școlar din Olt. În loc să o ajute, polițiștii din Caracal au ironizat-o pe mama copilei: „Veniți miercuri, doamnă, că nu avem timp acum” Foto: Pixabay.com

Cazul de la Caracal a scos în evidenţă lacunele, fragilitatea și instabilitatea pe care le are statul român atunci când vine vorba în a-şi apăra cetăţenii.  În prezent, un alt caz de pedofilie scandalizează o altă comunitate din judeţul Olt.

Şoferul microbuzului şcolar al comunei Dobrun este acuzat că a agresat sexual o elevă de 13 ani, iar mama adolescentei a mărturisit că fiica ei Alexandra a fost abuzată sexual de către șofer chiar în magazinul pe care acesta îl deține alături de soția sa.

Mama fetei a depus plângere la poliţie, însă spune că, la fel ca la Caracal, dosarul este tergiversat. Femeia a depus inclusiv plângere la Parchetul din Caracal.

„A întrebat-o dacă are prieten și i-a spus că dacă nu are o învață el să iubească cu adevărat”, a spus bărbatul potrivit declarația mamei adolescentei de 13 ani.

„Polițistul mi-a zis să vin miercuri la secție că nu are timp acum”, a mai spus femeia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close