Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandra Stan se declară șocată de condițiile din Spitalul Constanța: Mizerie și lipsă de respect - FOTO

Alexandra Stan se declară șocată de condițiile din Spitalul Constanța: Mizerie și lipsă de respect - FOTO

Alexandra Stan se declară șocată de condițiile din Spitalul Constanța: Mizerie și lipsă de respect - FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook/Alexandra Stan
07 Mar 2018   •   16:30

Cântăreaţa Alexandra Stan spune că se declară șocată de condițiile din Spitalul Județean Constanța, dar și de atitudinea cadrelor medicale. 

Alexandra, care de câteva luni locuiește în SUA, la Los Angeles, a veit în țară ca să-și viziteze tatăl internat în spital.

„Îmi iubesc ţara şi mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înţeleg de ce noi între noi nu putem să ne respectăm şi să ne oferim tot ce este mai bun! Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasă înseamnă #Romania. Acum am venit în ţară din cauză că tatăl meu se afla în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături şi am rămas şocată de condiţiile de la etajul 1, Secţia Medicală 2, din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa.

Doamna doctor care are grijă de tatăl meu este deosebită şi corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorba cu mine când le-am atras atenţia că trebuie schimbata branula. Ca să nu mai spun că pentru schimbarea cearşafului trebuie sa le dai bani. Mizerie, dezinteres şi lipsă de respect faţă de pacienţi. Asta am întâlnit astăzi. Eu cred, totuşi, că putem mai mult de atât”, a scris Alexandra Stan, pe pagina sa de Facebook

×
Subiecte în articol: Alexandra Stan mesaj spital conditii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close