Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Arşinel a fost externat de la Institutul Matei Balş: "Mă simt bine"

Alexandru Arşinel a fost externat de la Institutul Matei Balş: "Mă simt bine"

Alexandru Arșinel a fost externat, luni, din Institutul „Matei Balș” București, unde a fost internat timp de trei săptămâni, după ce s-a infectat cu COVID-19 la două luni după vaccin.

Alexandru Arşinel a fost externat de la Institutul Matei Balş: "Mă simt bine"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    10 Mai 2021   •   18:15

Reamintim că, Alexandru Arșinel și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.

După trei săptămâni de tratament la institutul "Matei Blaş" din Bucureşti, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase din București se simte bine şi a fost externat. 

„Chiar acum mă externează, mă simt bine. Medicii au decis că sunt bine din punct de vedere al sănătății. M-ați sunat chiar în momentul externării, mă așteaptă fiul meu jos”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru Gândul.ro

Alexandru Arșinel suferă și de alte afecțiuni

Pe lângă infectarea cu SARS-CoV-2, din păcate, actorul suferă și de alte afecțiuni, iar printre ele se numără și diabetul.

În 2013, Arșinel a fost supus unui transplant de rinichi. La acel moment, intervenția a fost una controversată, mai ales când s-a aflat că actorul a primit transplantul chiar în ziua în care s-a înscris pe lista de așteptare. 
Totodată, în 2017, actorul a fost supus unei intervenții la inimă, moment în care i-a fost montat un stent. 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close