Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă pentru românii care merg în vacanță: "Dacă mergi la club, se ia"

Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă pentru românii care merg în vacanță: "Dacă mergi la club, se ia"

Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă pentru românii care vor meargă în concediu pe litoral. Oamenii trebuie să evite locurile aglomerate, precum cluburile, unde există riscul infectării cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila trage un semnal de alarmă pentru românii care merg în vacanță: "Dacă mergi la club, se ia"
Sursa foto: Antena 3
de Maria Sabu    |    06 Iul 2020   •   21:37

Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii a explicat că acest virus se transmite şi în timpul verii.

"Uitaţi-vă de exemplu situaţia din Italia care a fost dezastruoasă şi în momentul de faţă italienii au de patru ori mai puţine cazuri decât avem noi raportat la populaţie. Acolo oamenii au fost într-adevăr traumatizaţi prin consecinţele infecţiei care a produs numeroase victime şi au foarte mare grijă să respecte cele trei-patru reguli la care facem şi noi apel pentru ca lumea să înţeleagă despre ce este vorba.

Discuţia legată de sancţiuni şi de măsuri coercitive ar trebui să începem să o mutăm în zona educării, a convingerii oamenilor care trebuie să înţeleagă acelaşi mesaj indiferent de zona politică din care vin unii sau alţii: să lămurim oamenii că singura modalitate de a ţine lucrurile sub control şi de a avea o viaţă absolut normală, fără riscuri pentru sănătatea publică, este să respectăm aceste reguli", a explicat Alexandru Rafila, la România TV.

×
Subiecte în articol: vacanţă romani coronavirus
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close