Antena 3 CNN Actualitate Social Alte două proteste față de ordonanța grațierii, anunțate pentru miercuri și duminică

Alte două proteste față de ordonanța grațierii, anunțate pentru miercuri și duminică

Alte două proteste față de ordonanța grațierii, anunțate pentru miercuri și duminică
de M.Z.    |    31 Ian 2017   •   15:57

Un nou protest faţă de proiectele de ordonanţă de urgenţă privind graţierea şi modificarea codurilor penale este anunţat pe Facebook pentru duminică, în Piaţa Universităţii, organizatorii luând în calcul organizarea unui protest şi miercuri, în funcţie de deciziile pe care le va lua Guvernul, potrivit News.ro.

Organizatorii spun că bucureştenii sunt aşteptaţi duminică, la ora 17.00, la Universitate, de unde vor porni în marş la ora 18.00. Ei iau în calcul organizarea unui protest şi miercuri, în funcţie de deciziile pe care le va lua Guvernul.

”Miercuri ieşim în stradă în cazul în care anunţul ministrului este unul care nu ţine cont de ce au cerut strada şi multe alte organizaţii şi instituţii. Punctele pe care am stabilit că nu le negociem rămân de nenegociat indiferent de ce cale vor alege miercuri. 50.000 de oameni din Bucureşti au spus clar că nu doresc amnistia şi graţierea. Nu vrem demisia Guvernului, vrem să îşi respecte promisiunile pentru care a fost ales. Nu să propună legi aberante care sunt în avantajul unor persoane. Dacă alege, totuşi, să treacă acestă lege... atunci o să obţinem paşnic inclusiv demisia acestui Guvern”, se arată pe pagina evenimentului.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close