Antena 3 CNN Actualitate Social "Am numai 16 lei și trebuie să ajung cu băiatul la Urgențe" | Gestul unui taximetrist la apelul disperat al unei mame

"Am numai 16 lei și trebuie să ajung cu băiatul la Urgențe" | Gestul unui taximetrist la apelul disperat al unei mame

Apelul disperat al unei mame care nu avea bani suficienţi să ajungă cu copilul la Urgenţe nu a rămas fără răspuns.

"Am numai 16 lei și trebuie să ajung cu băiatul la Urgențe" | Gestul unui taximetrist la apelul disperat al unei mame
Sursa foto: unsplash.com/Facebook
de Georgiana Adam    |    16 Ian 2023   •   15:58

Totul a fost povestit pe un grup de Facebook. Taximetristul a fost întrebat de o mamă dacă poate să o ducă cu copilul la spital, crezând că nu-i ajung cei 16 lei pe care îi avea.

Șoferul nu a stat prea mult pe gânduri în fața nevoii clujencei și a dus-o la unitatea sanitară fără a-i lua niciun ban.

"Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație.

Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă", a scris un șofer pe grup de Facebook.

"Nu e nevoie de bani. Așteptați 2 minute"

Tot acolo a fost postată și conversația dintre mama care trebuia să ajungă cu copilul la spital și taximetrist.

"Bună ziua. Am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la spital de urgență. Credeți că-mi ajung banii?", întreabă femeia.

"Sărut mâna. Nu e nevoie de bani. Așteptați 2 minute, vă rog, că ajung imediat", i-a răspuns șoferul.

Informaţiile referitoare la mesajul postat pe Facebook, de mai multe pagini şi în mai multe grupuri, fac referire la un taximetrist din Cluj care ar fi fost cel care i-a răspuns femeii că o duce la spital fără să fie nevoie să îi plătească, însă nu este clar dacă acest lucru s-a întâmplat cu adevărat în Cluj sau dacă este de dată recentă.

Mai mult, o pagină de Facebook care se numeşte Taximetriştii din Cluj-Napoca a comentat la una dintre aceste postări şi a explicat că "întâmplarea a fost în București cu un taximetrist de la firma titan în anul 2019".

×
Subiecte în articol: Cluj taximetrist mama spital
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close