Antena 3 Actualitate Social Amenințări cu moartea pentru un lider PSD! Poliția a fost anunțată de urgență

Amenințări cu moartea pentru un lider PSD! Poliția a fost anunțată de urgență

22 Mar 2019   •   07:59
Amenințări cu moartea pentru un lider PSD!  Poliția a fost anunțată de urgență

Ameninţări cu moartea pentru un lider PSD! Deputatul Cătălin Rădulescu a primit o scrisoare de ameninţare prin care un individ îl avertizeză, în scris, că îl are în vizor pe el dar şi familia sa. 

Consilierul său, Mira Cnejeveici, a deschis, pentru prima dată, scrisoarea pe care i-a citit-o la telefon şi i-a trimis o fotografie a acesteia.

După care, la îndemnul deputatului, femeia a anunţat Poliţia prin serviciul unic de urgenţă 112. Autorul anonim al scrisorii îi reproşează chestorului Camerei Deputaţilor declarţiile împotriva fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. 
Scrisoarea de două pagini, scrisă la un computer, a fost trimisă de la un oficiu poştal din Piteşti iar conţnutul acesteia a fost dat publicităţii. Poliţiştii au deschis deja un dosar de cercetare penală şi îl caută pe autor, care poate ajunge la închisoare sau poate fi amendat. 

×

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close