Antena 3 CNN Actualitate Social Andreea, singura elevă din Buzău cu media de 10 la Bacalaureat nu vrea să plece din România: "Vreau să devin polițist!"

Andreea, singura elevă din Buzău cu media de 10 la Bacalaureat nu vrea să plece din România: "Vreau să devin polițist!"

Andreea Teodora Șerban este absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu şi singura elevă din Buzău care a obținut media de 10 la Bacalaureat. Secretul ei, ambiția, perseverența şi o dorinţă arzătoare de a îmbrăca uniforma de poliţist.

Andreea, singura elevă din Buzău cu media de 10 la Bacalaureat nu vrea să plece din România: "Vreau să devin polițist!"
Sursa foto: sansanews.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2021   •   17:32

Chiar dacă mereu a fost un elev silitor rezultatele de anul acesta de la Bacalaureat au luat-o prin surprindere. Ba mai mult, au motivat-o să fie şi mai perseverentă pentru că doar aşa va intra într-un rol pe care abia așteaptă să-l pună în scenă.

Singura tânăra din Buzău care a luat media de 10 la Bacalaureat îşi dorește să devină polițist şi asta pentru că îi place ordinea şi disciplina.

„Îmi doresc să dau admitere la Academia de Poliție. Încă de mică mi-au plăcut uniforma, disciplina și ordinea. Întotdeauna când făceam un lucru mă gândeam dacă e împotriva legii sau dacă e vreo regulă care să spună că nu am voie să fac un anumit lucru", a povestit Andreea Teodora Șerban presei locale.

Întrebată despre secretul succesului ei, tânăra a mărturisit că a ajutat-o mult să învețe din timp ca să scadă presiunea dinaintea examenelor finale. Performanța ei o datorează şi profesorilor care au încurajat-o să se dezvolte continuu.

„Am început să învăț din timp, încă de când ne-au fost predate lecțiile care intrau în programa examenului de bacalaureat. Am învățat ca să nu pierd din materie și să nu fiu stresată la final. Înainte de examen doar am repetat", a spus singura elevă din Buzău cu media de 10 la Bacalaureat. 

Potrivit ultimelor date, la Bacalaureat în Buzău s-au mai obținut cinci medii de 9.93, două ale unor copii de la Hasdeu, două de la Colegiul Național Mihai Eminescu și una a unui absolvent al Liceului de Arte Margareta Sterian.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Buzau politist Bacalaureat 2021
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close