Antena 3 CNN Actualitate Social Animalele de companie ale refugiaților din Ucraina vor putea fi găzduite într-un adăpost specializat din Galaţi

Animalele de companie ale refugiaților din Ucraina vor putea fi găzduite într-un adăpost specializat din Galaţi

O asociație din Galați dorește să ajute animalele de companie ale refugiaților ucraineni, oferindu-le adăpost, în cazul în care acestea nu sunt primite în locul în care stăpânii lor sunt cazați.

Animalele de companie ale refugiaților din Ucraina vor putea fi găzduite într-un adăpost specializat din Galaţi
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2022   •   16:36

"Ajutaţi-l pe Lăbuş", o asociație din Galaţi, doreşte să ofere sprijin animalelor de companie ale refugiaţilor ucraineni, care au fugit din calea războiului.

Asociația va oferi îngrijire specializată animalelor și adăpost, în cazul în care acestea nu sunt primite în locurile unde vor fi cazaţi stăpânii lor.

Reprezentanţii adăpostului au declarat că vor să ofere spriijin şi cazare animalelor de companie ale refugiaţilor din Ucraina.

Așadar, asociația dorește să înainteze o adresă oficială către Prefectura Galaţi, astfel încât mesajul să ajungă la refugiaţii sosiți în România.

"Dorim să ne implicăm şi să ajutăm animalele de companie ale refugiaţilor ucraineni. Indiferent dacă sunt pisici, căţei, papagali, iepuraşi, Ajutaţi-l pe Lăbuş va face eforturi să ofere găzduire în adăpost animalelor aduse din Ucraina de stăpânii lor. Este nevoie să ne implicăm cât mai mulţi şi să ajutăm aceste suflete. Trebuie să venim în sprijinul refugiaţilor, în cazul în care în zonele sau clădirile în care ei vor fi cazaţi nu vor fi primite şi animale de companie. Prin urmare, vom face o adresă oficială către Prefectura Galaţi pentru a ne comunica intenţia, astfel încât mesajul să ajungă la oamenii din Ucraina”, au anunţat reprezentanţii asociaţiei.

În momentul de față, în adăpostul „Ajutaţi-l pe Lăbuş” sunt peste 1.200 de animale.

×
Subiecte în articol: animale Ucraina razboi Rusia
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close