Antena 3 CNN Actualitate Social Anunț de ultimă oră al Casei Regale. Ce se va întâmpla la Sâvârșin de Crăciun și Anul Nou

Anunț de ultimă oră al Casei Regale. Ce se va întâmpla la Sâvârșin de Crăciun și Anul Nou

Anunț de ultimă oră al Casei Regale. Ce se va întâmpla la Sâvârșin de Crăciun și Anul Nou
23 Dec 2017   •   16:38

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi ASR Principele Radu se vor afla, de Crăciun şi Anul Nou, la Săvârşin, alături de toate cele patru surori ale Majestăţii Sale, informează Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale. 

Familia Regală va participa, în dimineaţa zilei de 26 decembrie, la ora 11,00, la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună, menţionează sursa citată. 

"Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou. Toate cele patru surori ale Majestăţii Sale au dorit să fie la castel, alături de Custodele Coroanei, în acest final de an marcat de marea suferinţă a pierderii tatălui lor, Regele Mihai", precizează Casa Regală. 

Familia Regală nu va putea primi colindători la Castelul Regal, fiind perioada de doliu, excepţie făcând Dubaşii din Săvârşin. 

"Cu mare părere de rău, fiind în perioada de mare doliu, Familia Regală nu va putea primi, ca în anii precedenţi, colindătorii la Castelul Regal. Singura excepţie vor fi Dubaşii din Săvârşin, care vor fi aşteptaţi, ca în fiecare an, la ora 12,00, în ziua de Ajun (24 decembrie 2017), în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal. Dubaşii nu vor cânta urările strămoşeşti, ci vor păstra un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale Defuncte Regele Mihai I, în prezenţa Familiei Regale", menţionează Casa Regală. 

La intrarea pe Domeniul Regal Săvârşin, cartea de condoleanţe rămâne în continuare deschisă, chiar şi în zilele de Crăciun, alături de portretul Regelui Mihai I şi de o candelă aprinsă, până la împlinirea celor 40 de zile de mare doliu.

×
Subiecte în articol: revelion Crăciun casa regala
Parteneri
Venitul minim de incluziune, implementat de la 1 ianuarie. Cine ia bani
x close