Antena 3 CNN Actualitate Social Anunț de ultimă oră al Jandarmeriei, despre Summitul Inițiativei celor Trei Mări

Anunț de ultimă oră al Jandarmeriei, despre Summitul Inițiativei celor Trei Mări

Anunț de ultimă oră al Jandarmeriei, despre Summitul Inițiativei celor Trei Mări
16 Sep 2018   •   11:59

Jandarmeria Română a declarat că, la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, va asigura ordinea publică pe toate traseele oficialilor, iar luptători din cadrul Brigăzii Speciale vor reprezenta rezerve de intervenție anti-teroristă. 

„Cu ocazia Summitului celor Trei Mări, Jandarmeria Română va asigura măsurile de ordine publică pe traseele de deplasare - la locurile de cazare ale oficialităților, precum și la locurile de întâlnire ale acestora. Luptători din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei vor constitui rezerve de intervenție anti-teroriste.

De asemenea, în cazul producerii unor situații deosebite, avem capacitatea de a sprijini pe colegii noștri din cadrul poliției sau ale celorlalte structuri care gestionează situații de urgență. Vom asigura pe toate traseele, atât la locurile de cazare, cât și unde se vor desfășura, în București, celelalte ședințe oficiale”, a declarat plutonierul Alin Basuc, reprezentantul Jandarmeriei Române.

Citește și: SPP și SRI, în aleră! Măsuri speciale de securitate pentru Summitul celor Trei Mări. Iohannis: Summitul este organizat pe datorie

×
Subiecte în articol: anunt jandarmerie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close