Antena 3 CNN Actualitate Social Anunț de ultimă oră! Rudolph Giuliani vrea să vină la București

Anunț de ultimă oră! Rudolph Giuliani vrea să vină la București

Anunț de ultimă oră! Rudolph Giuliani vrea să vină la București
Sursa foto: foto- captura Antena 3
29 Aug 2018   •   15:46

Consulul general al României la New York, Cătălin Dancu, a declarat că avocatul lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, va veni, până la sfârșitul anului, în București.

„Mi se pare un lucru destul de firesc, dar pe dumneavoastră v-a frapat pentru că vine din partea unei mari personalități americane. Giuliani este erou american după atentatele de la 11 septembrie. Vă pot spune că am fost contactat de reprezentații săi pentru organizarea la București a două conferințe cu tema protecției datelor cu ocazia preluării președinției Consiliului UE de către România.

Americanii sunt foarte preocupați ca România să nu devină o țintă în domeniul cyber și Rudolph Guliani, care are și o firmă specializată, vrea să vină la București pe această temă. Cred că va veni până la sfârșitul anului", a spus Cătălin Dancu, pentru dcnews.ro.

Rudolph Giuliani a transmis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis şi altor oficiali români în care cere verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunilor asupra judecătorilor. Ulterior, acesta a recunoscut că a fost plătit pentru scrierea acestei misive.

×
Subiecte în articol: vizita Klaus Iohannis
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close