Antena 3 Actualitate Social Anunţ important pentru bucureşteni. RADET dă drumul la căldură într-un sector din Capitală

Anunţ important pentru bucureşteni. RADET dă drumul la căldură într-un sector din Capitală

05 Oct 2017   •   12:26
Anunţ important pentru bucureşteni. RADET dă drumul la căldură într-un sector din Capitală

RADET anunţă, joi, că a solicitat ELCEN punerea în funcţiune a centralei termoelectrice Progresu, începând de vineri, iar aceasta va duce la îmbunătăţirea condiţiilor de furnizare a energiei termice funcţionare pentru locuitorii din sectorul 4, potrivit news.ro.

Acţiunea face parte din programul de funcţionare a încălzirii în Capitală şi va duce la îmbunătăţirea parametrilor de funcţionare pentru consumatorii din sectorul 4. În prezent, această zonă fiind alimentată din CTE Sud, spune RADET.

Regia spune că proprietarii care doresc amânarea amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris, la registratura RADET, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa [email protected]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a cerut, la începutul lunii octombrie a anului trecut, modificarea legii care permite furnizarea agentului termic după trei zile de temperaturi sub 10 grade Celsius.

„Pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 şi 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislaţiei, pentru ca oamenii să nu mai aştepte această perioadă în frig”, a spus atunci Firea.

×
Subiecte în articol: RADET căldură sector Capitală
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close