Antena 3 CNN Actualitate Social Anunț major despre construirea Spitalului Metropolitan. Gabriela Firea: „Nu am abandonat proiectul”

Anunț major despre construirea Spitalului Metropolitan. Gabriela Firea: „Nu am abandonat proiectul”

Anunț major despre construirea Spitalului Metropolitan. Gabriela Firea: „Nu am abandonat proiectul”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    28 Aug 2019   •   13:08

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat miercuri că proiectul privind realizarea Spitalului Metropolitan nu a fost abandonat, precizând că acesta va fi construit în zona Pipera.

„Vreau să vă spun că nu am abandonat proiectul Spitalului Metropolitan, acesta se va construi în Capitală, suntem acum în faţa a două soluţii oferite de studiul de fezabilitate. În scurt timp, vom putea să demarăm şi proiectul tehnic. Ne dorim să lansăm public cât mai rapid o licitaţie internaţională la care să participe cei mai importanţi constructori de spitale, să vină cu experienţa lor, cu expertiza lor şi să construiască Spitalul Metropolitan din Capitală în nordul Bucureştiului, în zona Pipera. (...) În acest moment, avem cele două soluţii din studiul de fezabilitate, avem nevoie de un proiect tehnic, dar pe urmă cine efectiv va construi spitalul trebuie să rezulte dintr-o procedură transparentă, o competiţie practic”, a spus Gabriela Firea.

Ea a declarat că nu poate înainta un termen de începere a lucrărilor şi nici de finalizare a acestora.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close