Antena 3 CNN Actualitate Social Anunțul făcut de Primăria Capitalei. Campania de combatere a țânțarilor va continua până în luna octombrie

Anunțul făcut de Primăria Capitalei. Campania de combatere a țânțarilor va continua până în luna octombrie

Anunțul făcut de Primăria Capitalei. Campania de combatere a țânțarilor va continua până în luna octombrie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Iul 2017   •   21:50

Campania de combatere a țânțarilor va continua până în luna octombrie. Se vor efectua trei – patru tratamente pentru fiecare zonă din București, informează Primăria Capitalei, potrivit libertatea.ro.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București transmis sâmbătă, având în vedere dispozițiile primarului Gabriela Firea, în perioada 24 aprilie — 24 iulie, municipalitatea a aplicat, prin Centrul de Protecție a Plantelor, o medie de trei — patru tratamente de combatere a țânțarilor în principalele zone publice din Capitală.

În perioada aprilie — iulie, s-au aplicat tratamente în parcurile administrate de ALPAB și în cele administrate de primăriile de sector, pe spațiile verzi aferente aliniamentelor ALPAB, precum și pe spațiile verzi aferente aliniamentele stradale ale celor șase sectoare.

Printre zonele în care au fost efectuate tratamente se află Parcul Herăstrău, Parcul Circului, Parcul Bordei, Parcul Floreasca, Parcul Cișmigiu, Parcul Tineretului, Parcul Carol, Parcul Izvor, Sala Palatului, Piața Unirii, dar și parcurile administrate de primăriile de sector.

×
Subiecte în articol: Campanie tantari octombrie
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close